Ιστορία

Συνδεσμος Ευρωπαίων Καθηγητών της Σχολής Οhara

O Συνδεσμος Ευρωπαίων Καθηγητών της Σχολής Ohara (Ε.Ο.Τ.Α.) ιδρύθη από την Grand Master της Σχολής Ohara, κ. Jenny Banti Pereira, Ιδρύτρια και Πρόεδρος τότε του Παραρτήματος Ohara της Ιταλίας και τώρα Ιδρύτρια και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ε.Ο.Τ.Α.

Ε.Ο.Τ.Α. είναι ένας πολυεθνικός σύνδεσμος που διοργανώνει για τα μέλη του ετήσια συνέδρια και σεμινάρια της ιαπωνικής παραδοσιακής τέχνης Ikebana της Σχολής Ohara Ιαπωνίας.

Ο κύριος σκοπός των συνεδρίων είναι:

- Τη διάδοση της τέχνης Ikebana της Σχολής Ohara.

- Να δημιουργεί Δεσμούς Φιλίας μεταξύ των Ευρωπαίων Καθηγητών και των Masters της Σχολής Ohara και να τους προσφέρει την ευκαιρία ανταλλαγής πολιτιστικών ιδεών σχετικά με την θαυμάσια Ιαπωνική τέχνη Ikebana και τον πολιτισμό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

- Την παρουσίαση νέων βιβλίων και φιλολογικού υλικού της τέχνης Ikebana Ohara και άλλων παραδοσιακών τεχνών της Ιαπωνίας

- Την προσφορά στα μέλη του συνδέσμου υψηλού επιπέδου σεμινάρια υπό τη διεύθυνση των Ιαπώνων Masters απεσταλμένων στην Ευρώπη από τη Σχολή Ohara κατόπιν αιτήσεως της Προέδρου του Συνδέσμου Ε.Ο.Τ.Α. Τα σεμινάρια αυτά ενημερώνουν τα μέλη του συνδέσμου για τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και νέες τεχνικές που παρουσιάζει η Σχολή Ohara Ιαπωνίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ >>